Domain baru utk blog aku

Salam sahabt2..

Mulai hari ini, aku dah gunekan domain baru utk blog simple aku nie..Aku gune domain yg free je, hehe..tapi ok gak. Domain ni dicadangkan oleh cencorot, die siap tunjukkan tutorial lagi. Hehe..thanx, bro..

co.cc adalah salah satu domain percume (nak gune yg byr x mampu, huhu) yg membolehkan korang gune name korang, name pet korang atau pun pe2 name yg korang suke..

Amacam, korang teruja nak gune domain dgn name sndiri. Daftarlah di co.cc. Selamat mencube, orait..

p/s: hehe..
:snow20:skang blog aku beralamat www.ibnmasir.co.cc ( dahulunye dikenali sbg http://notaibnmasir.blogspot.com..)